Hele familien kan være med når der samles ind til Kræftens Bekæmpelse. Foto Annegrethe Munksgaard

Hele familien kan være med når der samles ind til Kræftens Bekæmpelse. Foto Annegrethe Munksgaard

Støt kræftsagen - bliv indsamler

Kræftens Bekæmpelse har sin årlige landsindsamling 7. april

Indsamling "Det vigtigt, at så mange som muligt er på gaden den 7. april og hjælper os med at samle penge ind til forskning og til at hjælpe mennesker, som har fået kræft".

Sådan siger Lisa Kofod, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Halsnæs Kommune, som optakt til den årlige landsindsamling der finder sted søndag 7. april.

Allerede nu kan du støtte op om den gode sag og melde dig som indsamler ved at kontakte indsamlingsleder i Frederiksværk Dorte Anette Larsen på tlf 40429877 eller mail: dorteanettelarsen@gmail.com eller indsamlingleder i Hundested Jytte Borup på tlf 26620263 eller mail jytteborup@live.dk.

På selve dagen kan man også støtte som indsamler ved at møde op i enten Café Karl-e i Frederiksværk eller Gubben i Hundested mellem kl. 10-11.

For hver 100 kroner, der samles ind til landsindsamlingen, går de 62 kroner til forskning, 19 kroner til patientstøtte og 16 kroner til oplysning og forebyggelse. De sidste 3 kroner går til administration.

Landsindsamlingen gav sidste år 33,5 millioner kr. til kampen mod kræft. I Halsnæs samlede 114 frivillige indsamlere 167.671 kroner ind, hvilket svarer til, at hver indsamler fik 1.470 kroner i indsamlingsbøssen.

Publiceret 24 March 2019 00:00