Røde Kors-butikken udvider med stort møbellager. Arkivfoto

Røde Kors-butikken udvider med stort møbellager. Arkivfoto

Stort møbellager indvies

"Et af Nordsjællands største," melder Røde Kors Halsnæs

GENBRUG Røde Kors Halsnæs har fået mulighed for at udvide sin butik i Frederiksværk med et nyt møbellager, således at sortimentet af genbrugsmøbler nu bliver udvidet med 420 kvm.

"Det er lykkedes os at leje forlængelsen af vort bestående lager, da man hos Stark fik en ny lagerhal. Møbellageret vil blive tilgængeligt via vores butik i K.A. Larssensgade, og med tiden vil der blive faste åbningstider for direkte adgang til lageret," fortæller John Nicolaisen, Røde Kors Butikken.

Indvielsen markeres med et stort kræmmermarked lørdag den 30. marts kl. 9-15, og allerede fra kl. 08.30 serveres morgenbrød og kaffe til kunderne.

"Vi får et af Nordsjællands største genbrugsmøbellagre til glæde for beboerne i Halsnæs.Vi har ryddet op og rykket rundt og alt dette bliver sat til salg i møbellageret. Så der er mulighed for at gøre et godt køb – og vi tager en snak om priserne," udtaler butikslederen John Nicolaisen, der tilføjer, at det snart er tid til årets Smid Tøjet-kampagne. Den starter 1. april og fremt til 13. april vil borgerne få mulighed for at aflevere brugt tøj i de specielle blå containere.

Publiceret 22 March 2019 08:30