Prisen blev uddelt onsdag i anledning af den internationale glædesdag. Foto: Witt

Prisen blev uddelt onsdag i anledning af den internationale glædesdag. Foto: Witt

Ildsjælepris til Lone Clemen

Årets Walter 2019 er uddelt i Liseleje

PRIS Siden starten af marts, har alle og enhver via en kampagne på Facebook og Instagram kunnet nominere personer, der har gjort en ekstraordinær indsats for at sprede glæde omkring sig. Med mere end 11.000 visninger på de sociale medier, har Årets Walter 2019-kampagne åbnet op for en bred vifte af inspirerende kandidater til at vinde prisen.

Ud af de mange nominerede, har særligt en person skilt sig ud: Årets vinder er af flere venner blevet nomineret til prisen Årets Walter, netop fordi hun har så stor indvirkning på folk omkring sig. Juryen bag prisen var da heller ikke i tvivl om, at prisen i år skulle gå til netop denne person. Der bliver bl.a. sagt om vinderen:

“Hun er det mest fantastiske menneske. Hun er frivillig på et hospice. Hun laver Stafet for Livet, gospel i kirke, hvor alt går til de syge. Hun samler sammen til kriseramte familier. Så er der indsamling til børn i andre lande og meget mere. Hun er altid glad og smilende, ja et fantastisk menneske”.

En anden skriver: “Jeg vil gerne nominere Lone Clemen. Mere sympatisk og empatisk menneske skal man lede længe efter. På trods af egne udfordringer har hun i den grad overskud til indsamlinger, hospice m.m. Lad os få flere af den slags”.

Lone Clemen er meget engageret i lokalt frivlligt arbejde. Arkivfoto

Lone Clemen er meget engageret i lokalt frivlligt arbejde. Arkivfoto

LÆS OGSÅ: GÅ EN TUR FOR HOSPICE

Indsats for lokalsamfundet

Onsdag den 20. marts skulle Årets Walter 2019 uddeles til Lone Clemen i Liseleje, og den glade giver Martin Witt fortæller:

"Vi er mega spændte på at møde denne person – Hun er i sandhed en af hverdagens helte. Men da vi banker på og døren åbner, bliver vi hverken mødte af superheltekapper eller store muskler. Tværimod kommer en sød og imødekommende hund ud og siger hej. I hælene på hunden kommer så dagens hovedperson. En utrolig ydmyg og fantastisk flink kvinde byder os velkommen indenfor i sit hjem. Vi skal endelig beholde skoene på, da det er et hjem med hund og plads til at være – skønt."

"Man skal ikke lade sig narre af det stilfærdige og ydmyge ydre, som kvinden her møder os med. Hun er intet mindre end et sandt overflødighedshorn af inspiration og livsbekræftigelse! Her møder vi en kvinde, som igen og igen kaster sig ud i velgørenhedsprojekter, indsamlinger og frivilligt arbejde."

Hvis du synes, at du har hørt navnet Lone Cremen før, så er du måske ikke helt glat på den. Hun har tidligere været nævnt her i Halsnæs Lokalavis i forbindelse med “Mig til dig stafetten – Gå-en-tur-for-hospice”. En årligt tilbagevendende begivenhed, hvor der bliver samlet til det lokale hospice.

"Egentlig skulle det bare have været et kort visit. Men Lones gode veninde er også på besøg. Vi får hygget og talt om alle de fantastiske ting Lone gør for lokalmiljøet. Inden vi får set om os, er der gået to timer. Tiden flyver bare, når man er i godt selskab. Det vi forlader Lone er det med en fantastisk følelse i maven. Det er så skønt og livsbekræftende, at møde folk, der på den måde skaber glæde og værdi for andre – kun fordi de ikke kan lade være! Det er virkelig en af hverdagens helte og den helt rigtige vinder af årets glade hval."

Hun er det mest fantastiske menneske. Hun er frivillig på et hospice. Hun laver Stafet for Livet, gospel i kirke, hvor alt går til de syge. Hun samler sammen til kriseramte familier.

Hvad er Årets Walter?

Bag prisen “Årets Walter” står designfirmaet Design by Witt, der er særligt kendt for designfiguren Walter den glade hval. Den er designet til at skabe glæde omkring sig og har til formål at minde os om, at der altid er en grund til at smile.

Tilbage i 2016 blev den første “Årets Walter” overrakt. Årets Walter er en kampagne, der indtil videre har kørt på de sociale medier. Her har alle haft mulighed for at nominere en person, som de synes fortjener prisen.

Kilde: pressemedd.

Publiceret 21 March 2019 10:36