Sådan så toilettet ud på Hundested Station onsdag morgen. Lugten må du tænke dig til... Foto: Halsnæs Avis.

Sådan så toilettet ud på Hundested Station onsdag morgen. Lugten må du tænke dig til... Foto: Halsnæs Avis.

Føj for .....!

Offentligt toilet er ikke blevet gjort rent i længere tid

Af
Kim Larsen

WC-STINKER Det offentlige toilet på Hundested Station er ikke blevet gjort rent i lang tid. Det ringede en læser til Halsnæs Avis og fortalte tirsdag eftermiddag. Toilettet blev beskrevet som "afskyeligt!"

Læseren tager tit med toget og havde bemærket, at der var lavet hærværk og at der ikke var blevet gjort rent i en måneds tid - og det blev bare værre og værre. Hun ringede derfor til Lokaltog, som oplyste, at det er Halsnæs Kommune, der står for rengøringen af stationens toilet.

Så ringede hun til kommunen, hvor hun blev stillet om til en "som ikke lød særlig interesseret". Så ringede hun til avisen.

Onsdag morgen var avisens udsendte forbi Hundested Station for at tage et billede af det "afskyelige" toilet. Det var - undskyld sproget - en rigtig lorteopgave!

Misforståelser

Efter avisen har spurgt til sagen i Halsnæs Kommune er toilettet nu blevet lukket af midlertidigt, mens toilettet bliver ordnet.

”I forbindelse med den manglende rengøring af toilettet på Hundested Station, er der desværre sket nogle misforståelser i kommunikationen mellem kommunale ejendomme, rengøringen og Lokalbanen. Det har desværre betydet, at der ikke er blevet gjort rent i længere tid, hvilket naturligvis er beklageligt,” udtaler Mette Marcker Christiansen, chef for Miljø og Teknik, og tilføjer:

"Der er nu kommet klarhed over arbejdsfordelingen, så en lignende situation ikke vil gentage sig. Toilettet er pt. blevet aflåst, så der kan gøres rent og blive udbedret skader efter hærværk. Det er vores forhåbning, at toilettet inden for kort tid kan bruges igen."

Publiceret 15 March 2019 14:05