"Det er et flot og ambitiøst stykke arbejde eleverne har lavet", siger byrådsmedlem Frederik Germann

"Et super seriøst forslag"

Af
Thomas Quvang

Skoleprojekt "Det er gennemarbejdet og det er et super seriøst forslag, jeg har stor respekt for, at så unge mennesker har en holdning og arbejder ambitiøst udfra den".

Byrådsmedlem Frederik Germann (V) er fuld af lovord over for de tre elever fra Melby Skoles 7. klasse, Gustav Bastholm, Magnus Westberg og Anton Bilde Wille, som i denne uge fremlagde resultatet af en spørgeskema undersøgelse blandt skolens elever omkring emnet kortere skoledage.

Resultatet af denne undersøgelse viste et markant ønske om kortere skoledage, og gerne på bekostning af, at skoledagens to lange frikvarterer blev væsentligt forkortet:

"Jeg havde ikke forestillet mig, at de unge ville give afkald på de lange frikvarterer, sådan var det ikke da jeg gik i skole. 35 timer ugentligt er også meget for nutidens skoleelever", siger Frederik Germann og slutter:

"Jeg har sagt til de tre drenge, at det er et rigtig godt stykke arbejde de har gjort, og de bør tage kontakt til undervisningsministeriet med resultatet af deres undersøgelse. Der er virkelig noget der kan arbejdes videre med, og jeg synes det vil være synd, hvis der ikke følges op".

Publiceret 22 February 2019 10:40