Lotte og Per har haft en travl uge i køkkenet hos Charlies Café & Steakhouse. Foto Thomas Quvang

Lotte og Per har haft en travl uge i køkkenet hos Charlies Café & Steakhouse. Foto Thomas Quvang

Dinner-Week:En travl uge hos Charlie

Af
Thomas Quvang

Dinner-Week "Vores kunder har taget rigtig godt imod det, og vi har haft rigtig travlt i skolernes vinterferie".

Konceptet 'Dinner-Week', hvor caféer og restaurenter gennem en hel uge sammensætter en lækker tre retters menu til en yderst fordeltagtig pris, har nu også vundet indpas i Halsnæs. Fra at være et storbyfænomen har 'Dinner-week' nu også fundet vej til vores del af landet.

Hos Charlies Café & Steakhouse i Frederiksværk har der bestemt været travlhed i køkkenet den sidste uges tid:

"Vores sammensatte menu, bruschetta med mascarpone, svampe og parmesan, Angus Oksefilét med garniture, kartofler og sauce samt bagt æble med nøddecrumble og vanilieis, har været en stor succes blandt vores gæster, vi har tydeligt kunne mærke at uge 7 har været mere travl end tidligere år", fortæller Lotte og Per fra Charlies Café & Steakhouse. De to er ganske sikre på, at 'Dinner-Week' er kommet for at blive:

"Det kan jeg sagtens forestille mig, og mon ikke der er flere i lokalområdet som hopper med på vognen næste år", siger Lotte Gyrming.

'Dinner-week' slutter lørdag 16/2.

Publiceret 16 February 2019 00:00