Tom Donner snuppede titlen som årets EDC-mægler på Sjælland for 8. gang på 10 år. Foto Thomas Quvang

Tom Donner snuppede titlen som årets EDC-mægler på Sjælland for 8. gang på 10 år. Foto Thomas Quvang

Årets mægler for 6. år i træk

Tom Donner løb med titlen som årets EDC-mægler på Sjælland

Af
Thomas Quvang

Prisvinder "De unge løver de må oppe sig lidt".

Det er sagt med et kæmpe smil på læben af den lokale EDC-mægler Tom Donner, der i sidste uge kunne glæde sig over titlen som 'Årets EDC-mægler på Sjælland' for 6. år i træk.

Det er i realiteten 8. gang, at Tom Donner arbejder sig til den ærefulde titel. i årene 2009 og 2010 vandt Tom Donner ligeledes, og fra 2013 har han gjort 'rent bord' blandt omkring 250 mæglere hos EDC.

Tom Kristensen?

"Måske vi næste år skal kalde dig Tom Kristensen", var en af reaktionerne til Tom Donner ved kåringen på Comwell i Roskilde, med henvisning til racerkørerens ni sejre på Le Mans, og Tom Donner går da benhårdt efter nummer syv i streg og ni ialt:

"I bund og grund så elsker jeg og nærer jeg en dyb passion for, at gå på arbejde og jeg vil i den forbindelse fremhæve mine kollegaer, jeg er jo ikke alene om at hive sådan en pris hjem", fortæller Tom Donner som for ganske nylig fejrede ti års jubilæum hos EDC i Frederiksværk og dertil har mere end 30 års erfaring fra branchen.

Det er en kombination af flere faktorer som er med i ligningen når årets mægler skal findes. Det er bl.a. hvem der sætter flest ejendomme til salg, hvem der har flest bankanvisninger og ligeledes forsikringsvalg, som er med i 'pakken', og her kan Tom Donner noget helt særligt:

Lokalkendskab er en stor fordel

"På ti år har jeg sat omkring 1100 ejendomme til salg, svarende til 110 om året i lokalområdet", fortæller Tom Donner som er født og opvokset i Frederiksværk. Tom fortsætter:

"Det er mange taget i betragtning, at Frederiksværk/Halsnæs er relativt lille i forhold til andre områder. Jeg er sikker på, at det peger til min fordel, at jeg er så lokalkendt", siger Tom Donner som ligeledes er et kendt ansigt i det lokale foreningsliv som tidligere fodbold og håndboldspiller og som nuværende golf'er.

Med titlen som årets EDC-mægler følger et gavekort til et weekendophold for Tom og den bedre halvdel Dorte.

Publiceret 11 February 2019 13:30