Model for en dag: Mathias Ibinger ved onsdagens fotosession på Produktionsskolen. Foto Thomas Quvang

Model for en dag: Mathias Ibinger ved onsdagens fotosession på Produktionsskolen. Foto Thomas Quvang

Klædt på til konfirmation

Fire lokale teenagere var modeller for en dag

Af
Thomas Quvang

Konfirmand 19 "Vi er selvfølgelig meget spændt på resultatet, og det tror jeg bestemt også at drengene er".

Medindehaver af Din Tøjmand i Frederiksværk Kim Antonsen var fuld af lovord overfor de fire lokale teenagere, der onsdag eftermiddag var udvalgt til en fotosession på Produktionsskolen på Hanehoved. Her blev drengene klædt på til konfirmation, bogstavelig talt:

Lokalt og naturligt look

"Vi har valgt at bruge fire lokale drenge til vores markedsføring af årets konfirmationstøj, simpelthen for at give det et lokalt og helt naturligt look, og så har vi allieret os med produktionsskolen til at stå for fotografering og redigering af billederne", siger Kim Antonsen.

De fire kommende konfirmander Marc Krogh, Mathias Ibinger, Emil Holm Hansen og Albert Uhlott var specielt udvalgt til opgaven som modeller for en dag. En opgave de klarede rigtig fint:

"Drengene var selvfølgelig lidt generte til at starte med og på ingen måde 'scenevante', men de klarede opgaven flot og vi er meget tilfredse. Når vi gør det på denne måde behøves det ikke være fuldstændig snorlige, det er helhedsoplevelsen der er vigtig og her ramte vi helt rigtigt", lyder det fra Kim Antonsen.

Fotosessionen varede et par timer og de fire drenge prøvede flere sæt tøj hver foran de knipsende kameraer. Og allerede om et par uger kan det færdige resultat ses i avis annoncer samt på diverse sociale medier.

Positiv feedback

For Kim og Torben i Din Tøjmand har det været en anderledes måde, at gribe konfirmationstemaet an på, men det kan slet ikke udelukkes at fremtidige temaer kommer under samme behandling:

"Det kan man sagtens forestille sig, vi er meget tilfredse med hele processen, har fået positiv feedback, så der er helt sikkert noget vi kan arbejde videre med. Et bryllupstema eller et ferietema med lokale modeller, det kan slet ikke udelukkes", slutter Kim Antonsen.

Publiceret 09 February 2019 09:30