Cykelhandler Henrik Ditlev og Dorte Windfeld inviterer til tøseaften med gode grin og olie på hænderne. Foto Thomas Quvang

Cykelhandler Henrik Ditlev og Dorte Windfeld inviterer til tøseaften med gode grin og olie på hænderne. Foto Thomas Quvang

Kvinde kend din cykel

Hyggelig 'tøseaften' med lappegrejer og olie på fingrene

Af
Thomas Quvang

Cykel-aften "Det er en aften kun for kvinder og det er et arrangement, hvor der på ingen måde findes dumme spørgsmål og det er absolut tilladt at spørge mere end en gang".

Den lokale cykelhandler Henrik Ditlev lægger lokaler og kyndige hænder til et ganske specielt arrangement torsdag 28. februar kl. 18-21 i forretningen på Vinderød Skov 3 i frederiksværk.

Team Rynkeby

'Kvinde kend din cykel' er temaet denne aften, og det er sat i værk sammen med lokale Dorte Windfeld som er en del af Team Rynkeby Østsjælland, som hver sommer cykler til Paris med det ene formål, at samle penge ind til velgørende formål.

"Det bliver tre timer, hvor vi skal hygge os, grine, få sorte fingre og lære de basale ting om cyklen. Man får "hands on” så man lærer at gøre det selv", fortæller Dorte Windfeld og Henrik Ditlev supplerer:

"Der er bestilt værktøjssæt til deltagerne og i løbet af aftenen vil vi arbejde med almindelige cykler, racercykler og mountainbikes".

Arrangementet er for alle kvinder som har lyst og mod på, at lære lidt mere om vedligeholdelse og småreparationer af cyklen. Der er plads til tyve deltagere i værkstedet hos Ditlev:

Hurtig på tasterne

"Tilmeldingen er startet og allerede nu er der stor interesse omkring dette arrangement, omkring halvdelen er pladserne er besat, så man skal være hurtig på tasterne, hvis man vil være med til denne hyggelige tøseaften", lyder det fra Dorte Windfeld.

Prisen for at deltage i arrangementet hos Ditlev Cykler er 250 kroner pr deltager, og dette deltagergebyr går ubeskåret til Børnecancerfonden. Tilmelding foregår via dette link: https://team-rynkeby.safeticket.dk/ditlevcykelkursus. Man kan ligeledes købe billet hos Ditlev Cykler eller via kontakt til Dorte Windfeld på tlf. 26737753.

Med i prisen er desuden en lækker sandwich og drikkevarer fra Café Maku i Asserbo og aftenen vil tillige byde på andre spændende sponsorgaver.

Publiceret 08 February 2019 00:00