Jesper Sehested fortæller om det at være ordblind.

Jesper Sehested fortæller om det at være ordblind.

Lad ikke ordblindhed stoppe dig

FOREDRAG Tirsdag 29. januar kl. 19 kan man møde Jesper Sehested, der fortæller om det at være ordblind. Det foregår i Rådhussalen, Frederiksværk, og der er gratis adgang.

Bag arrangementet står "Forældrenetværket til ordblinde og svagtlæsende børn", der 2018 blev hædret med Frivilligprisen i Halsnæs. Straks efter at have modtaget prisen, fortalte Anna Marie Knudsen fra foreningen, at de penge, som fulgte med hæderen, skulle bruges til et foredrag med netop Jesper Sehested.

Selv siger Jesper Sehested:

"Jeg håber min historie kan hjælpe ordblinde og forældre i netværket, som er et super tiltag. Det handler om at vise, at du ikke er alene, og at ordblindhed ikke skal stoppe dig. Det kan være super irriterende ikke at kunne læse og stave, men du kan altid blive bedre, og så er du god til så meget andet!"

Også LOF vil være til stede denne aften. LOF tilbyder i Frederiksværk et kursus for ordblinde, som ønsker at blive bedre til at stave, skrive, læse og ytil at anvende it-hjælpemidler for ordblinde.

Der vil være mulighed for køb af kaffe/the, kage og sodavand.

”Forældrenetværket for ordblinde og svagtlæsende børn” kan kontaktes via mail på: nussen1130@gmail.com eller på mobil: 2618 3846 (Anna Marie) eller 2832 9557 (Per).

kil@lokalavisen

Publiceret 19 January 2019 00:00