Der arbejdes på højtryk for at klargøre Loop-lokalerne på Havtornvej til åbningen 2. februar.

Der arbejdes på højtryk for at klargøre Loop-lokalerne på Havtornvej til åbningen 2. februar.

Coop og Loop gør fælles scoop

Optjen bonus med pulsen i vejret og med sved på panden

Af
Thomas Quvang

Sundhed Når fitnesskæden Loop åbner i Frederiksværk den 2. februar så kan alle områdets medlemmer af Coop slå to fluer med et smæk.

Således kan alle medlemmer af Coop optjene medlemsbonus når de træner hos Loop.

Der er ikke kun sammenfald mellem navnene i det nye samarbejde mellem Coop og Loop, men først og fremmest sammenfald i de to virksomheders vision om at arbejde for at forbedre helt almindelige danskeres sundhed.

Fælles mærkesag

Med det nye samarbejde håber begge virksomheder, at kunne være med til at sætte fokus på vigtigheden af kost og motion som en del af en helt almindelig sund og velafbalanceret livsstil.

Samarbejdet er blevet til på Coop’s initiativ, da de ledte efter en fitnessudbyder til medlemsprogrammet.

”Coop og Loop Fitness har en fælles mærkesag nemlig folkesundhed gennem motion og kost, derfor er partnerskabet et godt match for os”, udtaler chef for Coop’s Partnerprogram Ulrik Hjulmand og fortsætter:

”Med det her samarbejde når vi bredt ud til Coops 1.7 mio. medlemmer i hele landet med et træningstilbud, som matcher målgruppen og støtter op om Coop’s vision om at hjælpe danskerne med at leve sundere gennem motion og en grønnere og mere varieret kost”.

Indstilling til træning

Administrerende direktør i Loop Fitness Brian Schneider uddyber, hvorfor Loop Fitness var hurtige til at fatte interesse, da Coop henvendte sig omkring et muligt samarbejde:

”Vi kunne straks se det gode match mellem vores målgrupper, placeringen af vores butikker og centre og vores indstilling til træning og sundhed. Sundhed for den helt almindelige dansker er noget, der ligger os meget på sinde, og Coop er en stærk partner for os i realiseringen af den vision”.

I første omgang giver samarbejdet Coop-medlemmer mulighed for at optjene bonus, når de træner i Loop. Men på sigt er det planen, at samarbejdet skal bredes ud til også at omfatte fælles tiltag, som støtter op om det at gøre motion til en helt naturlig del af livet og øger værdien af det at være medlem af såvel Coop som Loop.

Publiceret 12 January 2019 00:00