Yoga hitter i aftenskole

SUNDHED Forårssæsonen i Hundested Aftenskole står for døren og underviserne er ved at forberede deres undervisning. I år er yoga det helt store hit, og der tilbydes syv yogahold, så der er mulighed for at vælge lige præcis den yogaform og det tidspunkt der evt. kan passe dig. Yoga kan være super træning nærmest uanset hvilken krop, man har, men det betyder af bevægelighed, styrke, stabilitet, vejrtrækning og balance – alt sammen ved brug af egen kropsvægt.

Hatha Yoga underviser Malene Zeuthen: "Jeg har brugt yoga gennem hele mit liv, min mor var uddannet yogalærer og jeg blev introduceret for yoga allerede som barn og har brugt det aktivt igennem livets mange faser. Yoga er for mig en form og en filosofi til at komme i kontakt med min krop og finde fred fra de mange konstante tanker."

"Kroppen taler til os hele tiden, gennem tegn som smerte, stress, følelser, og mange andre sensationer, og gennem yoga kan vi blive bedre til at “lytte” og respektere vores sunde grænser og passe på os selv. Vores kroppe er intelligente; vores kroppe har de rigtige svar, yoga kan bringe dig tilbage til din sandhed og støtte dig på den sti, du allerede går,” fortæller underviseren.

Hundested Aftenskoles katalog kan hentes på bibliotekerne. Eller tjekkes ud online på

www.hundested-aftenskole.dk

Publiceret 05 January 2019 00:00