Foto Mads Gregersen

Foto Mads Gregersen

Sjællands største Aldi åbner med fest

BUTIK Lørdag den 22. december kl. 8 slår en helt ny Aldi i Hundested dørene op med et brag af en fest for hele familien. Der vil være alt fra besøg af julemanden og bogstavsjagt for børnene til mulighed for at vinde forskellige varer med hjem. Det sker i anledning af, at Hundested nu igen får en Aldi med et helt nyt butikskoncept med masser af dansk frugt, grønt og kød, duften af nybagt bake-off og inspirerende spotvarer.

Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

”Vi glæder os utrolig meget til at slå dørene op til den nye butik, som har været under opbygning de sidste syv måneder. Det har været en lang rejse, men ikke desto mindre glæder vi os til at overraske vores kunder med en helt ny Aldi, som skal give kunderne en ekstra god indkøbsoplevelse. Det fejrer vi på åbningsdagen med masser af festligheder og julehygge – og vi håber at hele byen har lyst til at fejre det med os”, fortæller butikschef Jimmy Christiansen.

Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi kan fejre åbningen af en helt ny butik i Hundested, der bliver den største Aldi på Sjælland med et salgsareal på hele 928 kvm. I den nye store butik vil kunderne blive mødt af et helt nyt butikskoncept, der byder på en unik og moderne indkøbsoplevelse – og samtidig tilbyde de skarpeste priser. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter. Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter - kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser.

”I byens nye Aldi kan kunderne fylde vognen med danske grøntsager, økologiske varer og kød i en høj kvalitet i flotte, inspirerende og indbydende rammer – uden at betale mere, end de gjorde før. Vi har nemlig fastholdt de samme lave priser som ved den gamle Aldi, selvom næsten alt er andet ændret”, fortæller den stolte butikschef Jimmy Christiansen om det nye koncept, og han fremhæver at Aldi vandt tidligere på året vandt Politikens store discountpristjek af 36 udvalgte basisvarer, foran de øvrige discountbutikker. I 2018 har Aldi også vundet TÆNK's pristjek af økologisk frugt & grønt, og sidste år Politikens discountpristjek på økologiske varer.

Kilde: pressemeddelelse

Publiceret 12 December 2018 11:49