Fjern

Fjern "den gamle skrækkelige platform" og benyt i stedet dele af fundamentet fra Ågrillen til et flot spillested, foreslår Finn Petersen.

DEBAT: Krøniken om de røde pølser

Af Finn Ortved Petersen, Nørregade 1, Frederiksværk

ÅGRILLEN Udvalgsformand Anja Rosengreen fortalte i sidste uge, at byrådet nu havde besluttet, at Ågrillen skulle rives ned.

Sådan var det.

Samtidig fortalte formanden, at hun ikke vidste, hvad man skulle bruge det stykke jord, der var lejet ud til Ågrillen til, for man havde ingen penge.

Det var måske en ide, at gå en tur ned ad Nørregade, så ville man kunne se op mod 10 forretningslokaler, der står tomme.

Hvis Anja Rosengreen havde taget et møde med ejeren af Ågrillen, han har trods alt været lejer i 22 år, og har betalt i 100.000 vis af kroner i leje til kommunen, så ville han kunne have fortalt, at han havde fundet en lejer, der var villig til at føre forretningen videre i 3-5 år.

Det havde nok været mere fornuftigt at videreføre Ågrillen i den periode, i stedet for at skubbe endnu en forretning ud af byen.

Anja Rosengreen efterlyser forslag.

Jeg har et: Lige ved siden af Ågrillen har kommunen for 3-4 år siden opført en platform ude i kanalen (er den godkendt af Skov- og Naturstyrelsen?). Den benyttes 1 til 2 gange om året til grundlovstale eller musik.

Hvis man nu fjernede den, og i stedet benyttede dele af fundamentet fra Ågrillen til spillested, så kunne man fjerne den gamle skrækkelige platform, og i stedet få et flot spillested.

Og sidst, men ikke mindst, så er det kommunal jord spillestedet kom til at ligge på.

Publiceret 10 December 2018 10:25