Med blot et par uger til åbningen er der travlhed på byggepladsen ved Strandvejen i Hundested.

Med blot et par uger til åbningen er der travlhed på byggepladsen ved Strandvejen i Hundested.

Ny Aldi-butik åbner lige før jul

SUPERMARKED Efter måneders arbejde med nedrivning af den gamle Aldi-butik og opførelse af en helt ny bygning er håndværkerne nu ved at færdiggøre det nye Aldi-supermarked på Hundested Havn.

Supermarkedskæden havde tidligere annonceret åbning i begyndelsen af december, men de når det lige før jul, for åbningen er nu planlagt til lørdag den 22. december.

LÆS OGSÅ: ALDI RIVER NED OG BYGGER NYT

Aldi har de seneste år lukket supermarkeder i Frederiksværk og andre byer, men i Hundested er der blevet satset med en ny og større forretning, da butiksarealet i en tidligere fabriksbygning var blevet alt for småt.

"Byggeriet bliver formelt afleveret idag, og vi går nu i gang med indretningen af butikken. Pladsen foran supermarkedet gøres også klar, så det hele står knivskarpt til åbningen, inklusive den passage mellem Kajgaden og Strandvejen, som skal være med til at binde by og havn sammen," fortæller udviklingschef Peter Bremer til Halsnæs Avis.

Den nye butik bliver ca. dobbelt så stor som tidligere - knapt 1000 kvadratmeter - og indrettes med Aldis nye butikskoncept, der også er indført i andre af kædens supermarkeder. /an

Publiceret 06 December 2018 09:17