"Jeg er stadig rystet over det," siger serviceleder Hans Bendix, efter han i mandags fandt knivbladet øverst på den røde rutsjebane. Foto: Thomas Quvang

Politiet uden spor i kniv-sagen

FARLIG LEG "Jeg er stadig rystet over det," siger serviceleder Hans Bendix, efter at han mandag fandt et knivblad, der var limet fast på en rutsjebane i et boligkvarter i Frederiksværk - "Med fare for at børn kunne komme slemt til skade. Det er heldigvis ikke sket, men det er klart, at vi må tage vores forholdsregler og foretager nu et dagligt tjek på legepladsen," fortæller Hans Bendix, Arresø Boligselskab.

Nyheden er gået landet rundt, og i en større reportage fra boligområdet på Skovfogedvænget fortæller rystede beboere om det uhyggelige fund til Ekstra Bladet, som desuden konkluderer, at politiet indtil videre er uden spor i knivsagen: Samtaler med beboere har ikke givet resultat, og desuden er knivbladet sendt til DNA-analyse, men det er det usikkert, om det kan føre til opklaring, fremgår det af Ekstra Bladets artikler om sagen.

"Det er svært at forstå, hvorfor nogen kan finde på at gøre den slags. Jeg håber, at sagen bliver opklaret, og det er klart at beboere lige nu er på vagt. Vi gør, hvad vi kan for at tjekke legepladsen grundigt hver dag," siger servicelederen til Halsnæs Avis.

Mange læsere har reageret på historien om det uhyggelige fund på rutsjebanen, afslører striben af kommentarer på avisens Facebookside, bl.a.:

Mille Isabel Lindstrøm

Puha, får da helt ondt i maven over der, og priser mig lykkelig for at der ikke er sket noget med de børn, jeg for nyligt havde med derop

Susanne Ibsen

Så sygt!!! Kan ikke lade være med at tænke over hvad der mon er hændt i deres liv:(

Christina Julie Winther

Hvis jeg ser hvem der har gjord dette vil de fortryde det!!!

Thue Lundgaard Curry

Hvem i alverden kan finde på den slags. Det er langt langt over stregen

Publiceret 06 December 2018 11:30

SENESTE TV