En tur op ad et bjerg på kondicykel er måske en af de ti udfordringer. Arkivfoto

En tur op ad et bjerg på kondicykel er måske en af de ti udfordringer. Arkivfoto

Halsnæs i bevægelse: Kun få pladser tilbage

Bevægelse Det er en uges tid siden, at Halsnæs Avis søsatte de indledende manøvrer til vinterprojektet - ti sportsgrene på ti uger, med start straks i det nye år.

Et tilbud til manden der lige mangler det sidste spark bagi, for at komme ud i det lokale foreningsliv og prøve kræfter med idræt og konkurrence på egen krop. I skrivende stund er der taget rigtig godt imod avisens initiativ, både fra de lokale foreninger som hellere end gerne stiller lokaler og instruktører til rådighed for en hyggelig gennemgang af netop deres idræt, men også fra de mænd som ellers er så svære, at få op ad sofaen.

Således søgte avisen ti friske mandfolk i alderen +45 med lyst og mod på udfordringen, at besøge ti forskellige foreninger og prøve sporten på egen krop. Når disse linier læses er der næsten fyldt op på 'avisholdet', der er kun få pladser tilbage.

Så er nytårsfortsættet, at komme i (lidt bedre) form, få pulsen i vejret, opleve holdånd og sammenhold kombineret med gode grin, så meld dig til via redaktionens mail: redaktion@halsnaesavis.dk og skriv 'motion' i emnefeltet. Prisen for deltagelse er 299 kroner.

Publiceret 04 December 2018 19:00