Lisa Kofod og Ellinor Andersen sammen med lokalambassadør i Kræftens Bekæmpelse Claus Heerwagen. Foto Thomas Quvang

Lisa Kofod og Ellinor Andersen sammen med lokalambassadør i Kræftens Bekæmpelse Claus Heerwagen. Foto Thomas Quvang

Ambassadør for Kræftens Bekæmpelse

Af
Thomas Quvang

Ambassadør "Claus har alle dage været utrolig hjælpsom, når vi har henvendt os og han byder altid ind med gode og konstruktive forslag, så vi er meget glade for at byde Claus velkommen i Kræftens Bekæmpelses ambassadørkorps i Halsnæs"

Formand i lokalforening Halsnæs Lisa Kofod og sekretær Ellinor Andersen kunne mandag eftermiddag overrække Claus Heerwagen fra Halsnæs Avis det synlige bevis, i form af et diplom, på at han nu er lokal ambassadør for Kræftens Bekæmpelse.

"Kræftens Bekæmpelse og det arbejde der udføres her, har altid ligget mig meget på sinde, alle har haft sygdommen helt tæt inde på kroppen, om man selv er ramt, det er ens nærmeste familie, pårørende, gode venner eller kollegaer", lød det fra en ydmyg Claus Heerwagen da han modtog diplomet fra Kræftens Bekæmpelse, underskrevet af Adm. direktør Jesper Fisker.

Sammen med byrådspolitiker Annette Westh (A) er Claus Heerwagen lokale ambassadører for den gode sag, og derigennem med til at udbrede kendskabet til Kræftens Bekæmpelse og foreningens arbejde.

Her arbejdes med tre hovedområder i Kræftens Bekæmpelse - Forskning, Forebyggelse og Oplysning samt Patientstøtte. Her arbejdes og kæmpes i dagligdagen for at gøre en forskel på alle områder.

Publiceret 05 November 2018 15:06