De kunstneriske evner blev også udfordret på oplevelsesdagen på Hundested havn. Foto Thomas Quvang

De kunstneriske evner blev også udfordret på oplevelsesdagen på Hundested havn. Foto Thomas Quvang

Hajbane tog kegler på havnen

Søndagens maritime oplevelsesdag blev et tilløbsstykke

Oplevelsesdag Søndagens oplevelsesdag for børnefamilierne på Hundested Havn var et tilløbsstykke med omkring 150 deltagende børn og voksne, der kom rundt til en række maritime aktiviteter.

Her skulle deltagerne bruge både hoved og hænder, balancerer kroppen og teste føle- og synssans. Det blev en både sjov og lærerig dag for børnefamilierne.

Den ny Hajbane, hvor balancen blev afprøvet i forskellige sammenhænge, tog kegler. I det gamle værft blev der bygget små både til den store guldmedalje og på malerværkstedet udfoldede børnene deres kreativitet, da de komponerede billeder med materialer fra havnen, havet og stranden.

Dykkerklubben Hajen sørgede for en post under vand. Her blev deltagerne inviteret ombord på dykkerbåden, hvorfra man med en super vandkikkert kunne se ned til dykkeren.

Otte spændende poster

Sådan gik det slag i slag på de otte spændende poster, hvor deltagerne også blev udfordret med spørgsmål, der havde til formål at give deltagerne ny viden om den maritime verden. Og hele herligheden sluttede med lodtrækning om masser af præmier, doneret af det lokale erhvervsliv.

Et større hold af medlemmer fra Fiskeriets og Havnens Hus (Klap en fisk) sørgede for at det store arrangement klappede – for ottende år i træk.

Publiceret 15 October 2018 09:09