Politiet var talstærkt til stede i Høje Tøpholm tirsdag eftermiddag og aften.

Politiet var talstærkt til stede i Høje Tøpholm tirsdag eftermiddag og aften.

Politiet efterforsker "mistænkeligt dødsfald"

Nordsjællands Politi er fortsat tilbageholdende med nye oplysninger i sagen om den 39-årige mand, der tirsdag eftermiddag blev fundet død i en lejlighed i Høje Tøpholm, Hundested.

De officielle meldinger går på, at politiet kl. 15.30 tirsdag fik en henvendelse om et mistænkeligt dødsfald på Høje Tøpholm i Hundested, og politi og teknikere havde i løbet af eftermiddagen og aftenen arbejdet på stedet. Det har ud fra ligsynet ikke været muligt at fastlægge dødsårsagen, og der skal derfor ske obduktion senere på ugen. De pårørende er underrettet, Nordsjællands Politi efterforsker fortsat sagen og har derfor ikke yderligere oplysninger eller kommentarer, hedder det i den seneste opdatering om sagen fra politiet.

Vidner på stedet havde bemærket, at en dør til den omtalte lejlighed var "brudt op eller smadret", hundepatruljer og teknikere var i aktion i både lejligheden og på afspærrede udendørs arealer ved boligblokkene frem til omkring kl. 21, politiet var forbi det nærliggende supermarked for at "tjekke nogle videooptagelser", og desuden var flere patruljevogne set i Hundestedområdet om aftenen - men disse oplysninger er endnu ikke bekræftet af Nordsjællands Politi, der her onsdag eftermiddag oplyser, at der ikke umiddelbart er tegn på en forbrydelse, men den præcise årsag til dødsfaldet kan først fastlægges i forbindelse med obduktionen senere på ugen. /an

Publiceret 10 October 2018 11:30