Der er tradition for på Frivillig Fredag at sige tak til de mange frivillige i Halsnæs med et flot lagkagebord. Det sker også i år, forud for den store FrivilligBørs. Arkivfoto.

Der er tradition for på Frivillig Fredag at sige tak til de mange frivillige i Halsnæs med et flot lagkagebord. Det sker også i år, forud for den store FrivilligBørs. Arkivfoto.

FrivilligBørsen åbner fredag

Fredag 28. september åbnes FrivilligBørsen, som er et 'byttemarked' for ressourcer og kompetencer

Af
Kim Larsen

HALSNÆS Mere end 50 foreninger, grupper, samt private og offentlige virksomheder har meldt sig som aktive deltagere ved FrivilligBØRS 2018, som afvikles fredag 28. september i Rådhussalen, Frederiksværk.

Et tilfældigt pluk (hver femte på listen) giver et indtryk af, hvor vidt feltet spænder:

Danske Handicaporganisationer (DH), festoglej.dk, Frederiksværk Krisecenter, Gigtforeningen Halsnæs, Halsnæs Idrætsråd, Halsnæs Kommune Integration, Industrimuseet, Kulturelt Samråd, Osteoporoseforeningen og Videnscafeen.

Der 'varmes op' fra kl. 14.30 med stort lagkagebord, og kl. 15.15 ringer borgmester Steffen Jensen selve FrivilligBørsen i gang.

I to timer vil festsalen være et mylder af folk, som bevæger sig rundt mellem hinanden for at finde nye samarbejdspartnere at udveksle ydelser, ressourcer og kompetencer med.

Alle 50 deltagere har på forhånd fået et Børskatalog med en oversigt over, hvad de forskellige deltagere har at tilbyde, og hvad de har af ønsker.

Når en aftale er indgået, udfyldes et aftale-papir hos en notar. For hver aftale man indgår, får man en stjerne at bryste sig med

Man behøver ikke at bytte lige over - det er således muligt at give noget til én deltager, og selv få noget fra en helt anden.

Frivilligprisen

Det er første gang, der afholdes FrivilligBørs i Halsnæs. Til gengæld er det fjerde gang, at Årets Frivilligpris vil blive uddelt. Det sker klokken 17.20.

Hele Frivillig Fredag arrangementet rundes af med et lille traktement kl. 17.30

Publiceret 28 September 2018 09:04