Biosa Danmark eksporter sine produkter til mere end 30 lande.

Biosa Danmark eksporter sine produkter til mere end 30 lande.

Helsekost-pris til Biosa

Drik baseret på mælkesyrebakterier, urter og ingefær kåret som "Årets Fødevare"

FREDERIKSVÆRK Biosa Danmark, som ligger i Frederiksværk, har hjemtaget en pris for produktet Vita Biosa Ingefær, som af helsekostbutikker landet over er blevet valgt som "Årets Fødevare 2018". Prisen blev overrakt ved en fagmesse for helsekost i weekenden 15.-16. september.

En stolt Eli D. Nielsen, medejer af Biosa Danmark, fik overrakt helsekostbranchens pris for

En stolt Eli D. Nielsen, medejer af Biosa Danmark, fik overrakt helsekostbranchens pris for "Årets Fødevare 2018"

Vita Biosa er en fermenteret drik baseret på mælkesyrebakterier og økologiske urter, som er blevet produceret af virksomheden i Frederiksværk siden 2001. Sidste år lancerede Bioasa Danmark en udgave med ingefærsaft, og den er blevet populær blandt danske forbrugere og hos helsekostbutikkerne, der ifølge sagens natur godt kan lide glade kunder.

Hos Biosa Danmark er man glade for prisen og de ord produktet får med på vejen:

”Det er altid en stor glæde at opleve, at andre er glade for det produkt, man har investeret så meget i at udvikle og udbyde. Og når butikkerne siger, at kunderne kommer tilfredse tilbage, så oplever vi det, som en meget stor cadeau”, siger general manager og medejer Eli D. Nielsen.

Biosa Danmark har sin produktion på Syrevej i Frederiksværk (foto), mens administrationen ligger på Sonnerupvej.

Biosa Danmark har sin produktion på Syrevej i Frederiksværk (foto), mens administrationen ligger på Sonnerupvej.

Vita Biosa, som findes i fire forskellige varianter, sælges i mange lande i Europa, blandt andet Tyskland og Sverige, men eksporteres også til fjernere markeder som USA, New Zealand, Australien og Sydamerika.

”Vita Biosa har været en succes fra begyndelsen. Der har hele tiden været stor interesse for vores fermenterede drik, nok både fordi kunderne virkelig oplever en god effekt af produktet, og fordi det er en meget naturlig måde at få et dagligt tilskud af mælkesyrebakterier,” siger Eli D. Nielsen.

De senere år har der været stort fokus på både mælkesyrebakterier og fermentering og den gavnlige virkning herved, hvilket de er glade for hos Biosa Danmark.

”Vores vision er at skabe sunde og bæredygtige produkter ved hjælp af mælkesyrebakterier, ikke kun til mennesker, men også til dyr og jord, så den bevægelse, der har været indenfor disse områder, hilser vi meget velkommen”.

kil@lokalavisen.dk

Publiceret 19 September 2018 15:04