Fristen for bud er sat til den 13. september. Arkivfoto

Fristen for bud er sat til den 13. september. Arkivfoto

54 boliger i Høje Tøpholm er udbudt til salg

SALG Hundested Almennyttig Boligselskab udbyder nu 54 familieboliger på adressen Høje Tøpholm 44 og 2, Hundested.

Salget af denne del af den almene boligbebyggelse har været på tale et par år, og nu er udbudsmaterialet udsendt i samarbejde med advokatfirmaet Winsløw, der præsenterer de udbudte boligblokke således:

"Ejendommen er opført 1975 med gule facader og består af etagebyggeri i 3 plan, hvor der er eksklusiv brugsret til beboerne i stueplanen og altaner til beboerne på 1. og 2. sal.

Ejendommen indeholder 54 boliglejemål, der fremstår pæne, med køkken og bad.

Der er anlagt pæne flisegange rundt mellem bygningerne samt grønt areal. Derudover er der anlagt stort parkeringsareal i forbindelse med bebyggelsen, hvor ejendommen vil få midlertidig tilladelse til at anvende 36 af P-pladserne.

Der er kort afstand til bus og togforbindelser med Frederiksværk og Hillerød, ligesom der er indkøbsmuligheder i nærheden. Helhedsindtrykket er således pænt.

Ejendommen er en udlejningsejendom, som i dag er udlejet i henhold til reglerne i Almenboliglove og Almenlejeloven, men bliver udbudt til sædvanlig udlejning og vil fra overtagelsen skifte status, således at udlejning mv. er reguleret af lejeloven og boligreguleringsloven."

Winsløw Advokatfirma, København K, udsender materialet efter mailhenvendelse til ash@winlaw.dk"

Frist til afgivelse af tilbud er torsdag den 13. september til advokatfirmaet, hedder det i udbudsmaterialet. /an

Publiceret 14 August 2018 09:43