Investorgruppe har solgt den tidligere kaserne efter to års ejerskab. Arkivfoto

Investorgruppe har solgt den tidligere kaserne efter to års ejerskab. Arkivfoto

Auderødlejren er solgt igen

Ny ejer vil vente med offentliggørelse af fremtidsplaner

HANDEL Efter to års ejerskab har Udviklingsselskabet Auderød Aps. solgt Auderødlejren ved Frederiksværk.

"Vi solgte ejendommen for et par uger siden," siger investor Anders Vestergaard-Jensen, som i 2016 var med til at oprette Udviklingsselskabet af 30/6 Auderød Aps. i forbindelse med købet af den tidligere kaserne.

"Det er et sted med store muligheder. Skal vi lave en håndværkerby eller Danmarks største vandrehjem? - for bare at nævne nogle vilkårlige eksempler," sagde Anders Vestergaard-Jensen dengang om fremtidsmulighederne, da han sammen med en investorgruppe havde overtaget ejendommen for 16 mio. kroner.

I dag nævner han et kuldsejlet projekt som medvirkende årsag til det aktuelle salg: "Vi kom tidligere i år med et forslag om en bæredygtig grøn landsby på stedet, en slags økoby i det naturskønne område, men det projekt kunne ikke gennemføres."

Nu er den nye ejer Glædeslundsgaard Aps., ejet af advokat Michael Vesthardt, i gang med at lægge planer for Auderødlejrens fremtid: "Det er et spændende sted med mange muligheder, og jeg er i gang med at udtænke 2-3 mulige scenarier sammen med arkitekt samt mulige investorer fra ind- og udland. Vi vil om nogle måneder kunne fortælle om fremtidsplanerne, når der ligger konkrete og realistiske forslag. Men en ting er sikkert - der kommer ikke et vandland," fortæller han med et grin og med henvisning til Halsnæs Avis' aprilsnar i år.

Advokat Michael Vesthardt bor i Helsinge og er direktør i Glædeslundsgård ApS samt andre virksomheder med bl. a. ejendomsinvesteringer.

Der er visse restriktioner for Auderødlejrens anvendelse, og blandt dem er, at der ikke må opføres boliger ud over det i lokalplanen anførte. Auderødlejren har de seneste år været købt og solgt et par gange, har været brugt som asylcenter og nu ligget tom en længere periode. Michael Vesthardt fortæller til Halsnæs Avis, at han er opmærksom på de forskellige restriktioner og at kommende udspil vil leve op til de fastlagte anvendelsesmuligheder på ejendommen.

an

Publiceret 08 August 2018 13:18

SENESTE TV