Clemens og Patrick Berdino er henholdsvis Klovnen og Kronprinsen i årets Cirkus Arena-forestilling.

Clemens og Patrick Berdino er henholdsvis Klovnen og Kronprinsen i årets Cirkus Arena-forestilling.

Vind cirkusbilletter

Cirkus Arena gæster Frederiksværk og Hundested 5. og 6. august

CIRKUS I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om "Klovnen og Kronprinsen", der tager børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre.

Det sker i det store rødgule cirkustelt søndag 5. august kl. 14 ved Frederiksværk Lystbådehavn og mandag 6. august kl. 17 ved havnen i Hundested.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:

”I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange."

Clemens har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling, der handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine venner for at finde et nyt talent.

Patrick Berdino (Arenas kronprins) sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn.

Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, drillesyge hunde, en fræk jonglør, smukke spanske heste og en trapezkunstner, der kan vende hele verden på hovedet.

KONKURRENCE

Hvad hedder Cirkus Arenas cirkusdirektør?

Send svaret til: redaktion@halsnaesavis.dk - senest fredag 27/7 kl. 12.

Husk at skrive CIRKUS i emnefeltet - vinderne får direkte besked. Der er 4x2 billetter på højkant til hver af de to forestillinger. Skriv om du ønsker billetter til forestillingen i Frederiksværk eller Hundested.

kil@lokalavisen.dk

Publiceret 19 July 2018 10:05