Liseleje-ugen sluttes af med fodboldstævne i strandsandet

Liseleje-ugen sluttes af med fodboldstævne i strandsandet

En uge med masser af tilbud

Uge 30 byder på masser af spændende aktiviteter i Liseleje

Af
Thomas Quvang

Uge 30 Traditionen tro byder uge 30 – lige midt i sommerferien – på masser af spændende aktiviteter i Liseleje.

Her er simpelthen tilbud og arrangementer for enhver smag og aldersgruppe i sommervarmen, fordelt over alle ugens dage. Mens disse linier skrives lægges den sidste hånd på ugens program, og en ting er sikkert – der bliver masser at vælge imellem.

Alsidigt program

Her bydes bl.a. fem dages drageværksted, der er skattejagt gennem Liselejes små stier og veje og Quigong undervisning med livsforlængende kinesiske øvelser. Der bydes på børneyoga, ligesom man kan få pulsen i vejret med en gang cross-gym.

Der bydes på to dages introduktion og petanque-spil afsluttende med en turnering over to dage, onsdag og torsdag ved Torvet.

Der er ligeledes mulighed for at opleve Liseleje lidt for oven, når der hele tirsdagen arrangeres helikopterflyvning fra den store P-Plads ved stranden.

Ligeledes skal der males, her er arrangementer for børn og workshops for voksne. Og traditionen tro er der også konkurrence i den ædle bagekunst, det foregår fredag i teltet på festivalpladsen. Det er den samme festivalplads som fredag aften danner rammen om ’Danmark Dejligst’ – koncert med Rasmus Nøhr samt Zididada.

Fodbold i sandet

Ugen byder tillige på minigolf-turnering og golfspil i klitterne, volleyball og rundbold turneringer og hele ugen sluttes af med det traditionsrige fodboldstævne Liseleje Cup som afvikles i strandsandet hele lørdagen.

Ovennævnte er blot et lille udpluk af alle ugens aktiviteter – det er bare at springe ud.

Publiceret 19 July 2018 00:00

SENESTE TV