Knallert-klubben 'Da far var dreng' byder på nostalgi på to hjul. Arkivfoto

Knallert-klubben 'Da far var dreng' byder på nostalgi på to hjul. Arkivfoto

Høj søgang i Nørregade

Hundested By Night byder på et spændende og maritimt program

Af
Thomas Quvang

Hundested By Night Det er frem med sømandskostumet, op med ærmerne og flashe de flotte skonnert-tatoveringer når Hundested By Night fredag aften afvikles i bedste maritim-stil.

Tidligere år har denne festlige aften været ’hærget’ af vikinger, der har været peace, love and harmony i bedste flower-power stil og i fjor blev der skudt med skarpt i bedste western-stil. Denne gang er den maritime stil årets tema, og der skal nok blive høj søgang gennem Nørregade, der bliver forvandlet til en hyggelig gågade med livemusik, leben, konkurrencer, lækker mad og kolde øl samt ikke mindst – masser af gode tilbud i forretningerne.

Musik og hestekræfter

Musikken skal nok lede stemningen den rette vej. Således spiller Whole Lotta Shakin alt det fede fra 60’erne ved Erantis ligesom der vil være livemusik ved Cup & Cake. Her det HitBand som fyrer hits af fra 60’erne og frem til nu. Der er ligeledes dunkende rytmer når DJ Anders Rousing skruer op for ’Minidistorsion’ ved Knokleriet.

Ved Vaffelhjørnet vises der hestekræfter, når North Coast Cruisers-klubben fremviser deres fede amerikaner-biler, og ved Ditlev Cykler er der bl.a. besøg af knallert-klubben ’Da far var dreng’.

Skattejagt og knaldtilbud

Ved Godt-Nok står den på skattejagt, hvor børn kan komme forbi og få et gratis skattekort samt en matros-hat til jagten på de skjulte bogstaver i otte forskellige forretninger. Hele aftenen lokker byens forretninger med masser af knald-tilbud og spændende konkurrencer med fine præmier.

Og hele vejen gennem Nørregade, er der rig lejlighed for at få slukket tørsten og stillet den værste sult.

Halsnæs Avis er selvfølgelig også repræsenteret, denne gang med en trækvogn gennem Nørregade Trækvognen er fyldt med dejlige præmier, så knald en ballon og se om der er gevinst. Ovenstående er kun en lille del af alle de aktiviteter der er i Hundested denne aften, det er bare at sige – god fornøjelse.

Publiceret 12 July 2018 14:00

SENESTE TV