Jeppe og Johan Ingversen har netop åbnet café ved Lynæs Surfcenter. Foto Thomas Quvang

Jeppe og Johan Ingversen har netop åbnet café ved Lynæs Surfcenter. Foto Thomas Quvang

Surfbrødre søsætter café

Brødrene Jeppe og Johan Ingversen har netop åbnet café i Lynæs Surfcenter

Af
Thomas Quvang

Åbning ”Det er et ønske om at binde området omkring havnen lidt mere sammen, og så synes vi jo, at der manglede et sted, hvor man kunne komme og hygge sig og få en rigtig god kop kaffe”.

Brødrene Jeppe og Johan Ingversen byder indenfor i lokalerne der tidligere udelukkende husede surfudstyr til udfoldelse på kyststrækningen ved Lynæs Havn.

Nu er Lynæs Surfcenter meget mere end blot windsurfing. I dette forår er lokalerne blev omdannet til en hyggelig café, hvor der præsenteres et lidt anderledes menukort – lækre panini’s, vafler med is, flere varianter af god kaffe og selvfølgelig kølige drikke til at slukke tørsten efter et par timer på vandet.

En komplet oplevelse

”At vi har åbnet op for caféen betyder ikke, at vi er stoppet med udlejning af udstyr og undervisning, det fortsætter vi med og håber selvfølgelig, at vi kan give vores gæster en komplet oplevelse”, lyder det fra Johan som nævner:

”I sidste uge havde vi Young Gun Academy for unge der ville lære at kitesurfe og i denne uge vrimler det med unge mennesker i forbindelse med vores 4-dages junior camp hvor børnene bor i telte her og hver dag deltager i en masse forskellige aktiviteter på land og til vands”.

Italienske pizza'er

”Men derudover har vi en masse forskellige kurser og aktiviteter henover sommeren, og det er selvfølgelig samtidig med, at vi driver caféen. Vi er lidt nye på netop dette felt, og der er nogle ting vi lige skal ind i dette første år, men indtil videre fungerer det rigtig fint”, slutter Johan Ingversen

Caféen i Lynæs Surfcenter har åben hver dag hele sommeren fra kl. 11-17 og derudover holdes åben torsdage og søndage i sommerferien frem til kl. 20 med ægte italienske pizza’er på menukortet.

Publiceret 10 July 2018 09:51