Dennis og Trine Mathiesen havde en plan om at levere skolemad, produceret på skolen. Arkivfoto

Dennis og Trine Mathiesen havde en plan om at levere skolemad, produceret på skolen. Arkivfoto

Skolemad: Leverandør springer fra

h

LEVERANDØR Gennem flere måneder har Dennis Mathiesen fra Sandwichbar 3360 i Liseleje prøvet at få svar på, om hans virksomhed efter sommerferien kan stå for levering af skolemad i Melby og Enghaven.

Det svar han omsider har fået, får ham til at springe fra sin oprindelige plan.

"Det startede med, at jeg i foråret kontaktede borgmesteren for at høre om muligheden for, at vores virksomhed kunne levere skolemaden og samtidig leje os ind i det nye kantinekøkken på Melby Skole med henblik på både skolemad og catering, altså mad ud af huset," fortæller Dennis Mathiesen.

"Vi aftalte at arbejde videre med den plan, men der skulle gå flere uger, inden et møde kunne komme i stand, og efter yderligere nogle uger har jeg så modtaget kommunens forslag vedrørende husleje og krav om procenter af omsætningen. Husleje er fair nok, men det med procenter af omsætningen er helt væk. Hvis jeg skal kunne sælge mad til skolebørnene til en fair pris på f.eks. 25 kroner pr. portion, desuden har diverse omkostninger skal betale procenter - så skal råvareprisen reelt kun være 3-4 kroner, og det kan man altså ikke lave ordentlig mad for," siger sandwichbar-ejeren fra Liseleje. /an

Avisen har været i kontakt med endnu et lokal firma, der måske skal levere til andre skoler.

Opdateres...

Publiceret 05 July 2018 10:38