Det røde bånd klippes - crossfit anlægget i Asserbo er nu åben. Foto Thomas Quvang

Det røde bånd klippes - crossfit anlægget i Asserbo er nu åben. Foto Thomas Quvang

Naturfitness i Asserbo

Alle er velkommen til at benytte det topmoderne anlæg

Af
Thomas Quvang

Crossfit Det har været en langvarig proces, fra den første tanke til et natur fitness center og til det røde bånd blev klippet søndag formiddag.

Næsten fem år skulle der gå. Derfor var de store smil også fremme hos Liseleje & Omegns Motionsklubs (LOMK) formand Flemming Dyring, da borgmester Steffen Jensen stod for den officielle åbning af Asserbo Naturfitness, som er navnet på anlægget ved 'Skuret' på Nyvej.

Det er et helt nyt og topmoderne fitness anlæg med otte forskellige redskaber, som nu står klar til brug for alle som har lyst til at supplere gå/løbe/cykel/mountainbike turen i terrænet, med en tur i gennem redskaberne.

Ved hvert enkelt redskab er der fine illustrationer, så brugerne udfører øvelserne korrekt, Ligesom hvert redskab har en Q-R kode som brugerne kan få vist en lille film om udførelsen via smartphone.

Det er LOMK som gennem hele forløbet har været primus motor for anlægget, men som Flemming Dyring slog fast søndag formiddag - så er alle velkomne til at bruge redskaberne og selvfølgelig til at tanke vand i drikkedunkene fra den ligeledes opstillede vandhane.

Publiceret 11 June 2018 16:00

SENESTE TV