Den kommende 100 års fødselar bor næsten dør om dør med sin nye kæreste Ruth på plejecenter Solhjem i Melby.

Den kommende 100 års fødselar bor næsten dør om dør med sin nye kæreste Ruth på plejecenter Solhjem i Melby.

100 år og nyforelsket

FØDSELSDAG På fredag fylder Erik Johansen 100 år, og den dag bliver sikkert fejret i selskab med familien og hans nyfundne kærlighed, Ruth.

"Jeg ved ikke, hvad der skal ske på min fødselsdag. Det tager jeg som det kommer," fortæller den kommende fødselar, der er fit for fight, selv om han har svært ved at gå, nedsat syn - men til gengæld rent ud sagt smaskforelsket.

"Jeg havde svært ved at forestille mig, at man kunne finde kærligheden i så høj en alder, men da Ruth flyttede ind her på Solhjem i december sidste år, faldt vi bare pladask for hinanden. Det er nu sjovere, når man er to - om vi er lykkelige? Ja da," fortæller Erik Johansen, som mistede sin kone efter 70 års ægteskab for en del år siden, og han havde indsatillet sig på at leve alene.

Men kærligheden slog til, og der gik ikke mange uger efter deres første møde, inden parret blev ringforlovet, og tankerne har siden kredset om at flytte sammen et andet sted.

"Et sted der er godt indrettet til os, hvor vi kan lukke døren, og det er privat, et sted hvor vi begge kan få den pleje, vi har brug for," tilføjer Ruth, der ser frem til at fejre sin forlovede i familiens selskab.

"Vores familier har fuldt ud accepteret vores kærlighed, og det er bare skønt. Enkelte kan måske undre sig, når jeg fortæller, at min kæreste snart fylder 100 år," fortæller hun med et stort grin, og Erik supplerer: "Vi har en god humor, og det er med til at gøre mig lykkelig. /an

Læs mere i næste uges avis

Publiceret 10 June 2018 00:00