Fem timers fredags-date med et tungt dæk. Foto Fr.værk Motionscenter

Fem timers fredags-date med et tungt dæk. Foto Fr.værk Motionscenter

En helvedes hård aften

22 atleter gennemførte fredagens Hell Night

Af
Thomas Quvang

SUNDHED Fem timer med masser af kilometer i benene, forfriskninger og delikatesser undervejs og en afkølende aftendukkert i åbent vand.

Umiddelbart lyder det ikke som en 'Hell Night' og sandheden er da også en hel anden. Fredag aften bød på fem timer i helvede og det blev en helvedes hård aften.

Isvand og fiskeaffald

Fem timer med et tungt dæk som fast følgesvend og med utallige fysiske udfordringer.

Læg dertil de mentale udfordringer - det kræver sin mand/kvinde at få hele kroppen under i et kar med iskoldt vand, og derefter dykke i nabokarret fyldt med en hel dags fiskeaffald.

Og uden mad og drikke duer helten ikke, så undervejs blev depoterne fyldt op. Provianten bestående af nedgravede rosiner, nødder og frugt, var der præcis 15 minutter til at finde, grave op og spise på et afmærket område.

Herefter stod aftenens menu på rå æg og rå lever - en menu der gav deltagerne alvorlige udfordringer og kostede en del maveindhold.

Endnu flere fysiske udfordringer ventede og efterhånden som aftenen skred frem faldt flere og flere deltagere fra og disse måtte opgive, at få deres Hell Night t-shirt med sig hjem.

Efter de sidste forhindringer fulgte en længere løbetur gennem Frederiksværks gader tilbage til Frederiksværk Motionscenter, hvor dåb og uddeling af medaljer til de fuldførende deltagere foregik.

Et ulækkert dyp i et badekar fyldt med fiskeaffald. Foto TQ

Et ulækkert dyp i et badekar fyldt med fiskeaffald. Foto TQ

Flere udenbys deltagere

Ud af 32 startende atleter gennemførte 22 strabadserne i årets Hell Night, der denne gang trak flere deltagere udover kommunegrænsen:

“Hell Night har tidligere været et meget lokal arrangement, i år nåede vi dog noget bredere ud. Det er via vores samarbejde med Reborn OCR og deres promovering af arrangementet, at vi fik deltagelse af udefra kommende deltagere.

Desuden er flere af vores egne medlemmer engageret i forskellige OCR-løb rundt omkring i Danmark, og bekendtskaber herfra har selvfølgelig været medvirkende til at lokke nye deltagere til vores by”, fortæller Marie Husum fra Frederiksværk Motionscenter.

Hun løfter samtidig sløret for nye strabadser næste år:

“Ja, vi planlægger et endnu større Hell Night i 2019”.

Ingen Hell Night uden at planke på havnen. Foto TQ

Ingen Hell Night uden at planke på havnen. Foto TQ

Værsgo og løft - en af fredagens mange fysiske prøvelser. Foto TQ

Værsgo og løft - en af fredagens mange fysiske prøvelser. Foto TQ

Publiceret 23 May 2018 00:00