Linnea bød indenfor til mavedans krydret med ’egyptiske hoved-slides’ Fotos Jan Stephan

Linnea bød indenfor til mavedans krydret med ’egyptiske hoved-slides’ Fotos Jan Stephan

Sundhedsugen er skudt i gang

Hele ugen byder på et sjovt og varieret program i kommunen og alt er gratis - det er bare at springe ud

Af
Thomas Quvang

SUNDHED Lørdag formiddag blev Sundhedsugen for alvor skudt i gang med en masse forskellige aktiviteter rundt i Halsnæs. Det var samtidig startskuddet til en hel uge med fuld fokus på sundhed, bevægelse og trivsel. En hel uge, hvor foreninger åbner dørene og inviterer indenfor/udenfor så en masse forskellige aktiviteter kan prøves og pulsen kommer i vejret på nye, sjove og anderledes måder.

Sved på panden

Allerede tidligt lørdag formiddag kom der sved på panden i Halsnæs Kampsport Center, hvor der blev inviteret på kampfitness. Også i svømmehallen og Frederiksværk hallen blev sundhedsugen indledt med forskellige aktiviteter. I Hundested var der flere der startede ugen med en dukkert i havet sammen med Badeklubben Trekantens morgenfriske svømmere og ved ’Mellemrummet’ var Halsnæs Løb og Motion værter for GoRun - en frisk morgentur for såvel hurtigløbere som for dem der gerne ville nyde den friske luft. Over middag var der mulighed for en helt speciel workshop med pulsen i vejret og de store smil fremme. Her bød Linnea på motion med mavedans ved Biblioteket i Frederiksværk. Her blev hofterne rystet og der blev rullet med maven ligesom der blev lavet ’egyptiske hoved-slides’ sammen med en masse andre mave-dansertricks.

Halsnæs Kampsport Center indledte sundhedsugen med kampfitness for de morgenfriske.

Halsnæs Kampsport Center indledte sundhedsugen med kampfitness for de morgenfriske.

Tilbud hele ugen

Hele ugen igennem fortsætter de mange forskellige aktiviteter og tilbud som har en ting til fælles - de er gratis. Så hvadenten man er til skak eller serbiske børnelege, karate, krolf eller måske petanque eller noget midt i mellem, så er det bare at springe ud i det. Alle sundhedsugens aktiviteter er samlet i et program som kan findes via kommunens hjemmeside eller via oplevHalsnæs.dk. For mere information om de enkelte aktiviteter i sundhedsugen - kontakt de lokale aktører.

Publiceret 14 May 2018 00:00

SENESTE TV