Værterne Nikolaj Alhof og Sia Dyrby

Værterne Nikolaj Alhof og Sia Dyrby

Smuk som et stjerneskud

11 deltagere i årets udgave af “Stjerne for en aften”

Af
Tekst og fotos: Esther Mauck Dyrby

SANGDYST ”Så er det fandme nu! God aften og velkommen til! Vi glæder os til, at vi skal have en mangfoldig aften sammen,” siger en veloplagt Nikolaj: Hans medvært Sia tilføjer:

”Vi skal høre på en masse talentfulde sangere, plus at vi har et meget talentfuldt band. Men nu skal vi vist også til at starte! Vi er klar til at præsentere den første sanger!”

Vi er på Frederiksværk Gymnasium og HF, hvor der er lagt op til en forrygende finale i det populære show ”Stjerne for en aften.”

11 deltagere dyster torsdag aften om årets titel, ledsaget af to charmerende værter. Hver deltager præsenterer sig først i en kort video, som visest på storskærmen.

Sangene spænder vidt fra Soul og Pop over Alternativ til Jazz. Et dommerpanel, bestående af lærere og sidste års vinder, stemmer i første omgang fem deltager videre til finalen. Blandt andre 16-årige Sarah Hawilo med sangen ”Angel by the Wings.”

Sarah er tidligere X-factor deltager og lillesøster til Anna Hawilo, som er kendt fra tidligere hovedroller i Frederiksværk Gymnasium og HFs årlige musicals.

En helt anden genre vælger 20-årige Elvira, da hun leverede sit bud på, hvordan Liza Minnellis ”All that Jazz” skal synges.

Hendes professionelle sceneshow høster mange klapsalver og anerkendende råb.

Efter en pause og en optræden af sidste årets vinder, må juryen træffe det svære valg at finde vinderen. Det bliver en tredje plads til Isabella Lønnes: ”War of Hearts” og en andenplads til Nadja Larsen med sangen ”Hearts Ain't Gonna Lie.”

Vinderen af hele ”Stjerne for en aften” bliver smukke Sarah Hawilo.

Vinderen Sarah Hawilo

Vinderen Sarah Hawilo

Publiceret 30 April 2018 00:00