Borgermøde om beredskabet:

Stil ledelsen spørgsmål

Mød medlemmer af Beredskabskommissionen og ledelsen i Frederiksborg Brand & Redning onsdag aften

“Få svar på dine spørgsmål og deltag i debatten med medlemmer af Beredskabskommissionen og Frederiksborg Brand & Rednings ledelse”.
Sådan lyder oplægget til et borgermøde, som bliver afholdt i kantinen på Hillerød Rådhus på Trollesmindealle 27 på onsdag 6. december klokken 19-21.
Borgermødet omhandler det lokale beredskab efter beredskabsreformen - en reform som fik en del kritik på grund af de besparelser der blev gennemført på bereskabet.
Frederiksborg Brand & Redning er til for de 250.000 borgere, virksomhederne samt alle de gæster, der hvert år bor, arbejder eller besøger i de seks kommuner Furesø, Egedal, Gribskov, Hillerød, Frederikssund og Halsnæs.
I Furesø, Egedal, Gribskov og Hillerød er det Falck, der varetager brandsluknings- og redningsopgaver, mens det i Frederikssund og Halsnæs som hidtil er det kommunale brandvæsen. I Hillerød kører Falck fra stationen på Heimdalsvej. De seks kommuner udgør tilsammen et areal på 1058 kvadratkilometer.
Frederiksborg Brand & Redning blev etableret 1. januar 2016 som et partnerskab mellem beredskaberne i de seks kommuner.
Frederiksborg Brand & Redning foretager også brandteknisk byggesagsbehandling, går forebyggende brandsyn, efterser brandslukkere og udbyder kurser i førstehjælp og brandbekæmpelse. Alt dette administreres fra Løgismose 3 i Frederikssund. Mdt

Publiceret 04 December 2017 20:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV