Julesucces på Havnestriben

Flere tusinde gæster på Midtermolen hen over weekenden

Af
Jens Patrick Thiede

JULEMARKED “Det gik så godt, og der var flere tusinde mennesker forbi Midtermolen over de to dage. Vi fik udsolgt lotteriet på blot fire timer,” fortæller medarrangør af havnestribens julemarked Birgitte Hamilton.
Markedet fandt sted lørdag og søndag på Midtermolen i Hundested, hvor de mange kunsthåndværkerne og butikker holdt åbent med et stort udvalg af kunst og kunsthåndværk.
Butikker, værksteder og gallerier var juleudsmykkede, O. V. Jørgensen havde lagt is ud for at skabe julestemning, og det flød med glögg og varme lækkerier.

Rekordbesøg

Hos Glassmedjen mærkede man i høj grad interessen fra gæsterne.
“Vi havde kø, før vi åbnede julesalget og måtte sætte en snor op. Og så var der ellers tryk på hele dagen. Jeg vil tro, vi har haft rekordbesøg,” fortæller Nanna Backhaus Brown.
Hun tilskriver noget af successen, at butikkerne denne gang afholdt et samlet marked med koordinerede åbningstider.
Under julemarkedet fandt en indsamling sted, som skulle skaffe midler til en hjertestarter på Midtermolen.
“Vi fik samlet 5140 kroner ind, mens Hjerteforeningen Halsnæs donerede 2000 kroner. Vi har også søgt midler hos Trygfonden og regner med at få en hjertestarter sat op til foråret,” siger Birgitte Hamilton.
Der er stadig uafhentede kurve fra lotteriet, som kan afhentes fra onsdag 6. december og ugen ud i tøjbutikken Jinks på Nordre Beddingsvej. Vindernumrene kan ses på havnestriben.dk/.

Butikker, værksteder og gallerier var pyntet op til jul. Foto: Esther Mauck Dyrby

Butikker, værksteder og gallerier var pyntet op til jul. Foto: Esther Mauck Dyrby

Publiceret 04 December 2017 11:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV