DEBAT:

Eksamenstid

Af Sune Raunkjær, Venstre, byråds- og regionsrådskandidat

KV17 Efter knapt 4 års byrådsarbejde skal vi byrødder til eksamen når der skal stemmes til kommunalvalget tirsdag d. 21. november. Selvom vi ikke altid er lige enige og bølgerne til tider går lidt højt, så er jeg sikker på, at alle 21 arbejder for det samme; at gøre Halsnæs til et endnu bedre sted at bo. Det er i hvert fald det jeg har søgt at gøre i mit byrådsarbejde, og det gør jeg ud fra mit borgerligt liberale standpunkt i partiet Venstre.
Som borgmesterparti med Steen Hasselriis i spidsen mener jeg absolut, at Venstre og jeg har forvaltet vælgernes tillid på bedste vis, også efter vi af tekniske årsager mistede vores flertal i februar 2017. Vi har stået fast, når vi har ment det var påkrævet. Vi har i mange tilfælde lavet store og brede forlig, også for kommunens bedste.
Jeg er stolt over den udvikling jeg har været med til at skabe i Halsnæs, og jeg er meget glad for at vi også har haft stor fokus på vores økonomi. Det har betydet ro omkring budgetterne i institutioner, på skoler og på plejecentre, det giver os mulighed for at bruge mange penge på en ny skole i Frederiksværk uden at få koldsved på panden, og samtidig har vi kunnet støtte op om vækst og udvikling alle steder i kommunen.
Den spændende og sunde udvikling håber jeg meget at jeg også er en del af efter januar 2018. Det kræver, at både jeg og ikke mindst det borgerlige flertal, består eksamen d. 21.

Publiceret 14 November 2017 10:03

SENESTE TV