DEBAT:

Et vigtigt valg for Liseleje

Af
Peer Pedersen

KV17 Liberal Alliance og Dansk Folkeparti har givet sin støtte til en ændring af Liseleje fra en helt unik og turist venlig badeby til en travl havneby, de vil med støtte fra både Venstre og Socialdemokratiske stemmer skabe en udvikling i Liseleje.
En lystbåde havn vil betyde, ud over anlægsudgifterne, store udgifter til vedligeholdelse af både havn og tilstødende strand områder. Den evige oprensning af sand for at holde indsejlingen farbar og tilførslen af sand, for ikke at stranden øst for havnen skal trække sig tilbage vil koste mange penge, det vil være noget af det første bådejerne vil forsøge at lægge over på det øvrige samfund. Der vil forekomme transporter af tunge lastbiler med lystbåde og udstyr.
Liseleje vil ændre karakter fra badeby til havneby, der skal være plads til lastbilerne, her vil også skulle være en plads hvor bådene skal opstilles om vinteren, en sådan plads ligger oftest i rod hele sommeren, med både stativer, tomme malebøtter og meget andet der bruges til klargøring af både, ofte ses også rester af plastafdækning på sådanne pladser.
Det er af den kommende kommunalbestyrelse, beslutningerne om en fortsættelse af projektet skal besluttes.

Publiceret 13 November 2017 03:31

SENESTE TV