DEBAT:

Lad os få et farveskift på Halsnæs

Peer Pedersen

KV17 Aktivitetshus Paraplyen er udvidet med en afdeling i Hundested, med samtlige partier i kommunalbestyrelsens accept, hvem kan sige nej, med en indvielse kort før kommunevalget den 21. november 2017.
Dansk Folkeparti oplyser på sin hjemmeside at de har mange dyre ønsker for fremtiden på Halsnæs, men fortæller ikke hvor pengene skal komme fra. Vi kan også se at Dansk Folkeparti opfordre vælgerne til at stemme på den blå blok ved valget, vi kan derfor konstatere at Dansk Folkeparti vil gennemføre sine ønsker med Venstre, Nye borgerlige og Liberal Alliance der alle vil sikre at de rigeste og erhvervslivet på Halsnæs får skattelettelser samt en størst mulig privatisering med stor usikkerhed for medarbejderne i både offentlig rengøring, hjemmepleje og børnepasning med mere, samt som tidligere foreslået af Dansk Folkeparti at alle skolerne på Halsnæs privatiseres.
Vi har ikke brug for en kommunalbestyrelse med et borgerligt flertal, herunder Dansk Folkeparti, Halsnæs kommune har brug for at der tages hensyn til alle borgere også de der bor i det, i øvrigt meget vel fungerende sociale byggeri i kommunen, en ret Dansk Folkeparti tidligere har benægtet.

Peer Pedersen
Baggersvej 43
3300 Frederiksværk

Publiceret 07 November 2017 15:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV