DEBAT:

Politikerne savner visioner

Af Peer Pedersen, Baggersvej 43, Frederiksværk
POLITIK Steffen Jensen, Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved kommunevalget i Halsnæs kommune, havde i følge avisen inviteret Mette Frederiksen, Socialdemokratiets formand og statsminister kandidat, til at besøge NLMK, det russisk ejede stålværk i Frederiksværk.
I den forbindelse udtaler Steffen Jensen at vi på Halsnæs har brug for udbygningen af infrastrukturen Bl.a. motorveje. Vi har ikke brug for motorveje, men færre trafikanter, herunder færre store lastbiler. Vi har brug for flere lokale arbejdspladser, der kan sikre arbejde til beboerne på Halsnæs der nu er nød til, imellem modulvogntog og andre store lastbiler,  at investere fritid, penge og helbred i at transportere sig ind mod deres arbejde, langt hjemmefra.
Til at sikre transport af det Halsnæs' dygtige beboere kan producere lokalt, herunder stål fra stålværket, har vi brug for en miljørigtig og sikker jernbane.
Et flertal af politikerne i Folketinget har deres opmærksomhed på persontrafikken med jernbane, de burde også åbne øjnene for en mere sikker og miljørigtig godstrafik på jernbanen og lokalpolitikerne kæmpe for at de eksisterende jernbaner og eventuelle nye, kunne aflaste og sikre landevejene til gavn og glæde for lokalbefolkningen på Halsnæs.
Vi vil ikke have Halsnæs plastret til med motorveje samt mere støj og miljø skadelig trafik.
         
                                                                

Publiceret 12 October 2017 11:30

SENESTE TV