DEBAT:

Politikerne savner visioner

Af Peer Pedersen, Baggersvej 43, Frederiksværk
POLITIK Steffen Jensen, Socialdemokratiets borgmesterkandidat ved kommunevalget i Halsnæs kommune, havde i følge avisen inviteret Mette Frederiksen, Socialdemokratiets formand og statsminister kandidat, til at besøge NLMK, det russisk ejede stålværk i Frederiksværk.
I den forbindelse udtaler Steffen Jensen at vi på Halsnæs har brug for udbygningen af infrastrukturen Bl.a. motorveje. Vi har ikke brug for motorveje, men færre trafikanter, herunder færre store lastbiler. Vi har brug for flere lokale arbejdspladser, der kan sikre arbejde til beboerne på Halsnæs der nu er nød til, imellem modulvogntog og andre store lastbiler,  at investere fritid, penge og helbred i at transportere sig ind mod deres arbejde, langt hjemmefra.
Til at sikre transport af det Halsnæs' dygtige beboere kan producere lokalt, herunder stål fra stålværket, har vi brug for en miljørigtig og sikker jernbane.
Et flertal af politikerne i Folketinget har deres opmærksomhed på persontrafikken med jernbane, de burde også åbne øjnene for en mere sikker og miljørigtig godstrafik på jernbanen og lokalpolitikerne kæmpe for at de eksisterende jernbaner og eventuelle nye, kunne aflaste og sikre landevejene til gavn og glæde for lokalbefolkningen på Halsnæs.
Vi vil ikke have Halsnæs plastret til med motorveje samt mere støj og miljø skadelig trafik.
         
                                                                

Publiceret 12 October 2017 11:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.