DEBAT:

Man Skal Aldrig Sige Aldrig

Qasam Nazir Ahmad, Egevej, 3300

Af Qasam Nazir Ahmad, Byrådsmedlem fra Alternativet

Jeg bliver tagget konstant de her dage på Facebook, og det følgende er mit svar på de mange henvendelser:
Hvorfor er jeg kommet i Byrådet på Venstres mandat?
Jeg er kommet i Byrådet, fordi et Byrådsmedlem hellere vil jagte sin karriere i København, og selvfølgelig skal han da det, for vi bestemmer ikke over andres liv. Det andet Byrådsmedlem forlod Byrådet af uvisse årsager, men hun vidste, jeg tilbage i 2014 forlod Venstre og kort tid efter blev aktiv medlem af Alternativet. I stedet for at pege fingre af mig om, hvad jeg må eller ikke må gøre, bør man nok spørger sig selv om, hvorfor det er ok, at 2 Byrådsmedlemmer forlader deres post og ikke er tro mod deres embede og parti, i stedet for at holde mig 2. suppleant som gidsel i 4 år i et parti hvor jeg ikke har hjertet med.

Jeg er kommet ind fordi det at være suppleant i kommunalbestyrelsen er et borgerligt ombud, havde jeg ikke været i et parti i dag havde jeg fået Byrådstolen som løsgænger.
Men nu vi er i gang, så fortæl mig lige hvorfor det er ok at Venstre tager imod andres byrådsmedlemmer, blot et lille eksempel: i 2013 skifter Jan Reimer fra Socialdemokratiet til Venstre og dermed sikre Nyborg en Venstre Borgermester. Med andre ord et bevidst kup som Venstre uden skrupler var med i. Hvad med Susanne Ringe Sørensen og Ole Skiffard fra S til V - Knud Albertsen fra C til V - Malou Aamund fra LA til V - Casper Mouritsen fra S til V.

Da de skiftede parti, så førte de ikke deres gamle partis politik men Venstres politik. Så jeg undrer mig over, at Venstre i Halsnæs begræder, at jeg ikke fører deres politik men Alternativets politik. Da jeg tog afsked med Venstre i 2014 var der ingen sure miner. Venstre i Halsnæs sagde ”du kommer alligevel ikke i Byrådet som 2.suppleant, så held og lykke frem over”.
Man skal vist aldrig sige aldrig.

Publiceret 12 October 2017 00:46

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV