Bliv ’ Dagens medarbejder’

Halsnæs Natur & vej indbyder børn og barnlige sjæle til efterårs sjov

Af
Thomas Quvang

AKTIV EFTERÅRSFERIE Hvad laver Halsnæs Natur og Vej hen over året? Det har børn og barnlige sjæle alletiders mulighed for at få svar på mandag kl. 10-13. Her inviterer Natur & Vej til et par spændende timer i og omkring lokalerne på Syrevej i Frederiksværk. Her fortæller en medarbejder om årets gang, ligesom en masse plancher fortæller om afdelingens mange forskellige opgaver.

Kridt baner og kør med kran

På dagen vil der også være mulighed for at køre en tur i den bil som kridter kommunens fodboldbaner op. Man har ligeledes chancen for at køre med en stor kran på en lastbil. Samme sted orienteres omkring højresvings ulykker, alle får mulighed for at sidde i en stor lastbil og med selvsyn konstatere, hvor let en cykel kan gemme sig i spejlene. Der vil ligeledes være mulighed for at miste jordforbindelsen helt og aldeles. Kom op til fuglene i en lift - men bare rolig, Natur & Vej styrer liften både op og ned. På dagens program er der ligeledes arrangeret en lille stafet, hvor deltagerne skal flytte en tennisbold gennem en forhindringsbane ved hjælp af en løvblæser. Når deltagerne har været alle disse ting igennem, kan alle lave deres eget snobrød, og blive klogere på, hvordan vintertjenesten bliver planlagt. Sidst, men ikke mindst, sluttes der af med en lille quiz blandt deltagerne, hvor vinderen får den ærefulde titel som ’Dagens medarbejder’ hos Natur & Vej.

Publiceret 12 October 2017 13:45

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.