Kim Bang fratræder som direktør for Mega Flex

Er stadig ejer og bestyrelsesmedlem af firmaet

Af
Jens Patrick Thiede

FRATRÆDELSE Kim Bang er per 1. oktober fratrådt som direktør for Mega Flex. Det skriver firmaet på dets hjemmeside.
“Kim Bang har længe ønsket at overdrage tøjlerne, men han fortsætter som ejer og bestyrelsesmedlem og vil optræde i en rolle som rådgiver,” siger Jess Kjær Nielsen fra Mega Flex til Halsnæs Avis.
På firmaets hjemmeside fremgår følgende:
“Det glæder os at meddele, at MEGA FLEX A/S har fået ny ledelse. Det sker idet Kim Bang per 1. oktober 2017 har overdraget posten som administrerende direktør til Anders Larsen-Ross.”
“Direktørskiftet er et led i en ny struktur i virksomheden, som tager sigte på at skabe yderligere vækst. Det skal ske igennem en konsolidering af vore afdelinger i Frederiksværk, København, Sydsjælland, Fyn og Jylland med fokus på kunde- og leverandørrelationer, samt afsæt i de store projekter vi har haft fornøjelsen af at løse for vore kunder i de senere år.”
“Kim Bang er fortsat aktiv i virksomheden og vil med sin store erfaring stå til rådighed for ledelsen. Vi håber De vil tage godt imod ændringen og vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.”
Jess Kjær Nielsen tilføjer, at Kim Bang i en overgangfase vil være tilknyttet firmaet og have sin daglige gang der, indtil hele overdragelsen er sket.
“Men fra 1. oktober er det Anders Larsen-Ross, der bestemmer,” slår Jess Kjær Nielsen fast.
Mega Flex er et vikarbureau, der tilbyder specifikke løsninger til industrien og byggeriet og løser bl.a. bygge- og anlægsopgaver.

Publiceret 09 October 2017 16:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV