Bryst-stafet hittede i bassinet

16 lokale svømmere gav den fuld skrue for den gode sag

Af
Thomas Quvang

LYSERØD LØRDAG Der blev svømmet brystsvømning til den helt store guldmedalje, da Halsnæs Avis og Frederiksværk Svømmeklub i tæt samarbejde, afviklede stafetkonkurrence i bassinet.
16 lokale annoncører var med på ideen, og stillede hver især med en svømmer til lørdagens event, hvor formålet selvfølgelig var, at svømme penge ind til 'Støt Brysterne'.

Spurtpræmier undervejs

De 16 svømmere blev inddelt i fire stafethold ved simpel lodtrækning, og så var det ellers i bassinet og tilbagelægge 4x250 meter pr deltager, med en masse forskellige spurtpræmier indlagt undervejs.
Firkløveret Mina Juhl, Mathilde Laustsen, Josefine Nielsen og Ida-Marie Nørgaard viste sig som stafettens hurtigste hold, og de blev belønnet med blomster på medaljeskamlen. Der var spurtpræmier og en tur på skamlen til Mathilde Laustsen, Ida-Marie Nørgaard, Daniel Didriksen og Luna Trojlsgaard som hver især 'brændte' den hurtigste bane af undervejs. Hurtigste svømmer overall var Thorbjørn Ikkala.
Også Annette Lendal blev hyldet på medaljeskamlen, hun modtog præmien for den mest originale badedragt på den lyserøde dag.
Rent sportsligt var det et rigtig fint arrangement med omkring 50 heppende tilskuere omkring bassinkanten i svømmehallen.

Tredobling i forhold til sidste år

Og rent økonomisk gik arrangementet rent ind.
De lokale annoncører smed hver især et beløb i puljen for deres svømmer, og Halsnæs Avis doblede efterfølgende beløbet op.
Det gav i alt 17.617 kroner til Støt Brysterne. Et resultat der fik de store smil frem:
“Jamen vi sender et beløb til Kræftens Bekæmpelse der er tre gange så stort som sidste år, det er vi rigtig glade for og godt tilfredse med”, fortæller en af initiativtagerne Thomas Kragh fra Halsnæs Avis. Formand for Frederiksværk Svømmeklub Pia Husted supplerer:
“Sådan et arrangement er altid svært når det er første gang, men det gik rigtig godt og det var meget hyggeligt. Jeg er helt sikker på, at endnu flere vil bakke op og være med næste år”, sagde Pia Husted.

Publiceret 09 October 2017 14:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV