LA stiller med fire kandidater

KV 17 Liberal Alliance i Halsnæs har på et opstillingsmøde besluttet opstilling i Halsnæs kommune med 4 kandidater på stemmesedlen. Som spidskandidat blev Søren Rømer valgt. Han er selvstændig IT-projektleder og i øvrigt kendt i Halsnæs som formand for cykelløbet “Arresø rundt. Sørens mærkesag er støtte til erhvervslivet: “Vi kan kun bevare vores velfærd, hvis vi har et stærkt erhvervsliv,” udtaler Søren Rømer. De øvrige kandidater er Thomas Lind, Kjeld Wetlesen og Thomas Svendsen. Kandidatlisten har en meget stor aldersspredning, nemlig fra 19 år til 73 år - formentlig den største aldersspredning af alle kandidatlister her i Halsnæs Kommune. Liberal Alliance har til kommunalvalget aftalt teknisk valgforbund med Konservative og Radikale. Et valgforbund der betyder, at de tre partier gensidigt øger hinandens chancer for at komme i byrådet, idet stemmerne på de tre partier lægges sammen, når mandaterne skal fordeles. kil@lokalavisen.dk

Publiceret 13 September 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.