DEBAT:

Venstre i tvivlsomt selskab

Af Torben Hedelund, byrådsmedlem og –kandidat for Socialdemokraterne
VALGFORBUND Jeg var ved at få morgenkaffen galt i halsen, da jeg i min avis læste, at Venstre i Halsnæs kommune er gået i valgforbund med partiet Nye Borgerlige.
Dette parti, som blandt andet tæller Lars Hedegaard som medlem, er kendt som et ultra konservativt nationalistisk parti, med meget rabiate holdninger.

Venstre vil formodentlig sige, at de selvfølgelig ikke er enige i disse rabiate holdninger, og at der kun er tale om et teknisk valgsamarbejde for at skaffe flere stemmer på højrefløjen. Med mit kendskab til Venstre, så tror jeg heller ikke, at nogen af dem kan vedkende sig Nye Borgerliges rabiate synspunkter.

Jeg er meget tit uenig med Venstre, men jeg anser dem for at være et hæderligt parti, mens Nye Borgerlige bygger på en hadsk, farlig og nationalistisk politik. Dette parti har venstre nu valgt at alliere sig med.
Med dette valgforbund risikerer gode hæderlige Venstrestemmer at bringe Nye Borgerlige i Byrådet.
Husk det, hvis I stemmer på Venstre.

Publiceret 11 September 2017 17:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.