Hundested har håneretten

Tre hurtige gok var nok for de revanchelystne HI’ere

Af
Thomas Quvang

MITSUBISHI CUP Der var lagt op til en spændende og hidsig fight da Hundested og Frederiksværk torsdag aften tørnede sammen i semifinalen i årets Mitsubishi Cup i Hundested.
Men lad det være sagt med det samme - det blev aldrig den helt store fodboldoplevelse. På dagen var Hundested klasser over naboerne fra stålbyen og med en sejr på 4-0 blev forårets nederlag revancheret og håneretten er nu tilbage i Hundested.

Tre hurtige kasser

Hundested var klar fra første fløjt, og havde i realiteten afgjort kampen inden der var spillet 20 minutter. Da førte HI med 3-0 overfor et sejlende FFK-mandskab.
Peter Rasmussen gjorde det til 1-0 i det 3. minut, da en begynderfejl i lilleput klassen af Marcus Dalhauge prompte blev straffet. Kort efter scorede Rasmus Borre til 2-0 da han udplacerede Kristian Frid med et fladt skud i det korte hjørne. Nicolai Jægergaard scorede til 3-0 i det 17. minut, et boldtab på midt på egen halvdel af Partrick Mikkelsen blev igen straffet nådesløst.
Herfra lettede Hundested betragteligt på gaspedalen, gik bogstavelig talt ned i kadance, mens FFK slikkede sårene. Det til trods burde Jannik Iversen have bragt HI på 4-0 da han var helt alene igennem, men i to forsøg ikke fik bolden forbi Kristian Frid. FFK's bedste forsøg i de første 45 minutter stod Christian Konradsen for med et frispark snert forbi den ene opstander.
De sidste 45 minutter blev præget af en masse udskiftninger og usammenhængende spil fra begge sider. FFK havde et par enkelte forsøg for at komme på måltavlen, tættest på var Steffen Hansen der måtte se sit forsøg afværget af Chritian Solhøj i hjemmeholdets mål.
Kort før tid slog Hundested sejren endegyldigt fast, da Rasmus Borre fyrede af fra distancen og via overliggeren endte bolden i netmaskerne bag Jacob Nielsen der vogtede FFK's mål i de sidste 45 minutter.
Resultatet betyder, at Hundested møder Frederikssund søndag kl. 13.30 i Mitsubishi Cup finalen, mens Skævinge og FFK spiller om 3. -4. pladsen med kick-off kl. 11.

Nis Prio og Jacob Quvang har haft mange nærkampe gennem årene. Torsdagens opgør var ingen undtagelse.

Nis Prio og Jacob Quvang har haft mange nærkampe gennem årene. Torsdagens opgør var ingen undtagelse.

Publiceret 11 August 2017 00:00

SENESTE TV