Solen rock’et i seng

Af
Kim Larsen

Kim Larsen

Fotogalleri (Fotos: Jan Stephan)
LISELEJE: Der bliver lyttet lidt ekstra til vejrudsigter og kigget efter sorte skyer i horisonten, når der gøres klar til en af årets helt store begivenheder: Liseleje Beachparty med Papillon som arrangør.
I år viste vejret sig fra sin absolut bedste side, og publikum kvitterede for den gode timing ved at møde talstærkt op til asfaltbal på torvet. Og det blev en herlig sommeraften!
Scenevognen var lidt lille i både bredde og højde til det første band “Over The Hill”, som består af hele seks mand - heriblandt en guitarist som kort og godt hed Lange Jan. Men det gik lige.
De varmede godt op med en række numre af gode gamle bands som Dire Straits, Beatles, Kinks og Rolling Stones.
Også de tre lokale veteraner Billy, Ole og Alex (Cross, Bredahl og Riel) havde hånden godt nede posen med gamle rockklassikere. Ikke mindst udgaven af det gamle Cream-hit “Sunshine Of Your Love” fik det til at kilde behageligt ned langs rygraden hos undertegnede.
De kan deres kram, de tre musikanter, og der blev gynget godt med foran den tætpakkede scene. Sikke en herlig sommeraften i rocknostalgiens tegn.
Mens folk hyggede sig i Liseleje, gik solen glad i seng ud over Kattegat - og den sov meeeget længe dage efter.
 

Publiceret 17 July 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.