Lovestory i Liseleje

LISELEJE Onsdag, torsdag og fredag i sidste uge var der filmoptagelser i Liseleje til en ny tv-serie, som får premiere på TV2 zulu og TV2 Play i september. Serien hedder “Perfekte steder” og er en kærlighedshistorie om en stormende forelskelse mellem to unge. Serien er skrevet og instrueres af Mikael Wulff, og det unge par, der forelsker sig, spilles af Gustav Dyekjær Giese (kendt for sine roller i gangsterdramaet “Nordvest”, som menig Andersen i “9. April” og som Peter Schmeichel i “Sommeren 92”) og Sara Hjort Ditlevsen (som fik en Bodil for bedste kvindelige hovedrolle i “Undskyld jeg forstyrrer”). Tre lokale, to voksne og en pige, medvirkede fredag som statister ved optagelser hos Købmand Vad i Liseleje, hvor også Olivia Joof (Hella Joofs datter) medvirkede. kil@lokalavisen.dk

Publiceret 17 July 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.