Hærværk ved Hulen

FREDERIKSVÆRK I sidste uges avis skrev vi om hærværk, med afbrænding af bl.a. en bænk, på legepladsen ved Vinderød Privatskole. Nu er den gal igen, denne gang ved ungdomsklubben Hulen, som ligger lige ved siden af Skjoldborg. Et sekskantet bord-bænkesæt er totalt raseret, og et andet bord-bænkesæt har fået et stor brandmærke i bordpladen. På pladsen flyder det med cigaretskod, tomme dåser og andet affald. Få meter derfra ved Skjoldborgs ene gavl ligger det, som ligner et smadret låg til en køletaske. Hvornår hærværket er sket vides ikke, men en af avisens læsere har set, at bord-bænkesættet var ødelagt lørdag. Det har ikke været muligt, på grund af ferie, at få kontakt til hverken en repræsentant fra “Hulen”, UKC-leder eller SSP-koordinator. Har nogen set eller hørt noget, vil politiet sikkert gerne have et praj på 1-1-4. kil@lokalavisen.dkPubliceret 17 July 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.